Anbefalt av de riktige menneskene. Av de riktige grunnene

Alle har forskjellige behov og ønsker når det gjelder isolering. Vi gir deg gratis og uforpliktende rådgivning, samt befaring på prosjekter på min. 100 m2, og gir deg oversikt over mulige løsninger, produkter og kostnader.

Hunton Nativo® Trefiberisolasjon er en isolasjon laget av trefiber. Lydegenskapene er eksepsjonelle og varmelagringsevnen er utmerket. Isolasjonen kan brukes i vegger, gulv og tak. Les mer om produktet her.

Gir nytt liv til gamle hus

For byggingeniør Peter Ström har tradisjonelt håndver og bygging stor betydning. Han sverger til trebaserte materialer, og vil ikke være trefiberisolasjon foruten.

Stormforelsket i trefiberisolasjon

Byggmester Kristher Kopperud har i flere år anbefalt kundene sine å isolere med trefiber. Nå tar han også selv i bruk isolasjonsmaterialet på slektsgården i Halden.

Bedre hus med trefiber

Tømrer Thomas er ikke i tvil, og brukte Nativo® Trefiberisolasjon i sitt eget hus fra 1870. – Jeg tror trefiber er med på å forlenge levetiden til huset.

Tre-fan!

Hos Fredrik Åhnberg er det skog, tømmer og trefiber som gjelder.

Naturlige materialer bør være standarden, ikke alternativet

Henning Kongshavn Frønsdals arkitekthjerte banker så hardt for trematerialer at han unngår prosjekter som ikke har det med, fordi alt kan bygges av tre.

Smarte Boliger bygger «pustende» konstruksjoner

Husbyggeren er lidenskapelig opptatt av å bygge boliger med pustende konstruksjoner. Trefiber er derfor førstevalget.

Vi falt for trefiberens egenskaper

For en familie i Asker har innblåst trefiberisolasjon redusert strømregningen kraftig.