Bygg Reis Deg 20.-23. okt 2021

Sees vi på Bygg Reis Deg Lillestrøm i år?
Vi står på stand: C03-13. La oss vise deg hvordan du kan bygge moderne, fint og fornybart, ved bruk av bare tre.

Publisert: 9. september 2021    

Vi er opptatt av naturen og miljøet, og dette vil skinne godt igjennom standen vår i år også!

Hunton ønsker å bidra til økt anvendelse av tre i bygg. Granflis, som er et restprodukt fra skogindustrien, er vårt viktigste råstoff. Av flisen lager vi trefiber, som blir til solide byggematerialer med en teknisk levetid på 60 år. Minst!

Hunton bidrar til at hele tømmerstokken utnyttes. Vi skal være en bidragsyter i etableringen av den helsirkulære verdikjeden for tre. Gjennom å engasjere oss i prosjekter som jobber for å skape økt kompetanse, innovasjon og verdiskapning skal vi sammen med samarbeidspartnere jobbe for en sirkulær fremtid. Vi mener at fremtiden er fornybar og sirkulær.

Vi tror på at gode ting oppstår når folk møtes. Derfor er Bygg Reis Deg en viktig plass for oss å være. Vi tror også på at verden blir et litt bedre sted om vi ikke river ned og kaster det som fortsatt fungerer. Derfor gjenbruker vi vår to år gamle messestand. Med stolthet!

På standen vår kan du bli kjent med nyheten Hunton Komplett, som enkelt forklart er alle produktene våre satt sammen til et «Hunton hus». Målet vårt er å gjøre byggeprosessen din enklere, raskere og mer forutsigbar – uansett om det er et hus, en hytte, en fabrikk eller en firemannsbolig. Tar du med byggetegningene dine, byr vi på en kopp kaffe og en prosjektprat og estimerer en pris til deg i løpet av kort tid. 

Her er smakebitene som du vil oppleve på Hunton standen på Bygg Reis Deg i år:

 For å unngå mest mulig avfall på standen har vi sørget for at:

  • Vår stand er bygget av brukte trematerialer
  • Alt konstruksjonsvirke er precuttet på eksakte mål
  • Vi byr på deilig, varm kaffe av kopper som er til å spise opp (ja, faktisk!)

 

Bygg Reis Deg er messen hvor de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg blir presentert, og er den største og viktigste møteplassen for det byggende Norge.

Vi synes det er veldig hyggelig om du besøker oss på Norges Varemesse den 20. – 23. oktober.

Hent dine gratis billetter her med besøkskode: C03-13.

Velkommen til Hall C på stand C03-13. Vi gleder oss til å se deg der!

Relaterte produkter og artikler