Karen Ristebråten ny IT-sjef i Hunton

Huntons nye IT-sjef ser frem til det videre arbeidet med å utvikle virksomheten for en digital fremtid.

Publisert: 20. november 2019    

Karen Ristebråten har lang fartstid i IT-bransjen, med erfaring fra blant annet Relacom og Atea. Hun har utdannelse i markedsføring og videreutdannelse i ledelse, med særlig stor interesse for endringsledelse og organisasjonskultur.

– IT har blitt forretningskritisk. Den som leder IT-prosjektene må derfor forstå forretning, og ha kunnskap om både HR og endringsprosjekter i organisasjoner. Med sin solide kompetanse og erfaring stiller Ristebråten sterkt, sier en fornøyd Sven Østgulen, Økonomi og IT-direktør i Hunton.

Som IT-leder anno 2019 er det nødvendig å løfte blikket fra de tradisjonelle IT-oppgavene og ta det digitale skiftet innover seg, mener Ristebråten.

– Hvilke behov som finnes, hvordan vi skal nå de strategiske forretningsmålene og hvilken teknologi vi bør bruke i dette arbeidet, er for meg vesentlige spørsmål. Videre vil en digital kultur kun oppnås i fellesskap.

Med digitale og teknologiske verktøy vil Ristebråten legge til rette for at de ansatte kan tilføre best mulig verdi i sin arbeidshverdag. Hun er allerede i gang med ulike prosjekter, både innen drift, ERP-system og digital samhandling.

– Jeg er veldig imponert over kompetansen som finnes i Hunton. Med mange dyktige hoder skal vi fremover jobbe enda bedre med å utnytte ressursene våre, sier IT-sjefen, som startet sin nye jobb på Huntons hovedkontor på Gjøvik 1. oktober.

– Ristebråten vil tilføre spennende og fremtidsrettede perspektiver, og i et samarbeid på tvers av virksomheten vil hun være en viktig bidragsyter for Huntons konkurransedyktighet i tiden som kommer. Vi er svært glade for å ha henne på plass, avslutter administrerende direktør Arne Jebsen.

 

Om Hunton

Hunton er en av Nordens ledende produsenter av trefiberbaserte byggeløsninger.
Produktene er hovedsakelig basert på treflis fra miljøsertifisert norsk skog – en naturlig, fornybar og kortreist råvare. Produktene kan settes sammen i systemer for gulv, vegg og tak, og gjør det enkelt å bygge fremtidsrettet og solid. Det er naturen som skaper våre råvarer, og derfor har vi fokus på miljø hele veien fra flis til ferdige løsninger.

Hunton produserer plater, isolasjon, massivtre og konstruksjonsprodukter ved fabrikkene våre på Gjøvik, Skjerven, Kongsvinger og Borås, Sverige. Omsetning i 2018 var
461 mill. kr, og vi er i dag 149 ansatte i Norden.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Sven Østgulen, Økonomi og IT-direktør
sven.ostgulen@hunton.no
Tlf. 90 04 51 41

Arne Jebsen, administrerende direktør
arne.jebsen@hunton.no
Tlf. 913 25 904