Hunton sponser

Ingvild Flugstad Østberg

Hunton er stolt hovedsponsor for Ingvild Flugstad Østberg, og har vært hennes hovedsamarbeidspartner siden 2010. Ikke bare går Ingvild fort på ski – hun er også en ekte og naturlig jente fra Gjøvik, som hele tiden jobber for å bli bedre i det hun gjør.

Team Hunton Hard Rocx

Hunton er stolt teamsponsor av Team Hunton Hard Rocx. Ambisjonen for teamet er å være Norges ledende terrengsykkellag, og målet for sesongen er seiere og pallplasseringer i alle ritt.

Vår egen Vidar Mehl, som til daglig jobber som konstruktør i Hunton Konstruksjon, er en aktiv syklist i teamet. Vi heier på Vidar og resten av temaet!

Besøk Team Hunton Hard Rocx sin hjemmeside.

Følg Team Hunton Hard Rocx på Facebook.

Tuva Bakkemo

Hunton er stolt hovedsponsor for Tuva Bakkemo.

Hunton inngikk høsten 2018 sponsorsamarbeid med Tuva Bakkemo. Tuva er en ung og ambisiøs jente fra Gjøvik og ønsker å nå så langt som mulig som skiløper, og oppnå de målene hun setter seg underveis. Langrenn har hun gått på hele livet, og trent i organiserte former siden 12-årsalderen. Tuva har gjennomført toppidrettslinja ved NTG Lillehammer, og satser nå fulltid på skikarrieren på det norske juniorlandslaget. Vi heier på Tuva!

Lokale idrettslag og begivenheter

Vi ønsker å bidra til samhold og aktivitet. Som en del av dette sponser vi flere lokale idrettslag i Gjøvik.

Vi heier på lokale utøvere som er gode forbilder og fremmer sunne verdier. Vi elsker å se ren idrettsglede, utvikling og mestring – på alle nivåer. Derfor gir vi en hjelpende hånd, så det skal være enklere å få hjulene til å gå rundt.

Våre idrettshelter er:

  • Gjøvik Skiklubb Langrenn
  • Vidar Mehl, aktiv terrengsyklist og konstruktør i Hunton Konstruksjon
  • Odd Erlend Hansen Berg, aktiv terrengsyklist og konstruktør i Hunton Konstruksjon