Besøk Hunton på Bygg Reis Deg, 18.-21. oktober 2023

Selv i en tid preget lav byggeaktivitet og et utfordrende marked har Hunton valgt å ta en betydelig rolle på årets Bygg Reis Deg.

Publisert: 24. august 2023    

Selv i en tid preget lav byggeaktivitet og et utfordrende marked har Hunton valgt å ta en betydelig rolle på årets Bygg Reis Deg.

Hele 174m2 skal fylles med trebaserte byggematerialer og kompetanse på Huntons stand under årets Bygg Reis Deg-messe i oktober.

“Selv om bransjen er i en kraftig motbakke med lav byggeaktivitet, er det nå vi legger grunnlaget for fremtidig økt byggeaktivitet. Med trebaserte produkter og løsninger som har ekstra god lyddemping og et dokumentert lavt klimafotavtrykk, har vi stor tro på fremtiden”, sier Thomas Vaarlund, markedsdirektør i Hunton.

Hunton er en ledende aktør i transformasjonen av byggebransjen mot en grønnere fremtid. På messen kan du diskutere dine byggeprosjekter med vårt ekspertteam og utforske løsninger for lyddemping.

“Våre trefiberbaserte byggematerialer har dokumentert god lyddemping, og vi vil invitere de besøkende til å oppleve et lydhus hvor løsningene våre for vegg og etasjeskiller overgår lydkravene i TEK17. Om du skal bygge en lydkonstruksjon hvor det stilles spesifikke krav til lydnivået – eller om du bare er generelt opptatt av lyddemping, er dette noe du bør få med deg”, sier Vaarlund.

Vi lanserer også Hunton Komplett™, et revolusjonerende konsept som forenkler byggeprosessen og reduserer tid og avfall.

Hunton vil vise komplette løsninger på Bygg Reis Deg

“Med Hunton Komplett™ kan kunden få et pris- og mengdeestimat på alle materialene våre basert på kundens byggetegning, samt leveranse direkte fra fabrikk til byggeplass. Når flere produkter kan leveres fra én og samme leverandør, frigjøres mye tid som ellers må påregnes til administrasjon og oppfølging”, forteller Vaarlund.

Hunton er en av markedets mest komplette leverandører av byggematerialer til gulv, vegg og tak.

“Konstruksjonen leverer vi kappet på mål, og velger kunden blåseisolering av trefiberisolasjon vil avkapp og svinn reduseres ytterligere”, sier Vaarlund.

Bygg Reis Deg er messen hvor de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg blir presentert, og er den største og viktigste møteplassen for det byggende Norge.

Hent billetter for gratis inngang her.

Har du ikke mulighet til å besøke Hunton på Bygg Reis Deg messen fysisk, kan du delta den digitale messen og besøke oss her.

Velkommen til hall C og stand C03-13, vi gleder oss til å se deg!