Hunton Komplett™ gjør det enklere for byggmesteren

Publisert: 29. september 2022    

Nyheten Hunton Komplett har raskt blitt en populær løsning for byggmestere og tømrere. Først og fremst skyldes dette at vi gjør det enklere enn noen gang å bygge solid, og at du som fagperson kan bruke mer tid på byggeplassen og mindre tid på kontorarbeid.

Fordelene du får med Hunton Komplett er:

  • Du sparer tid! Når flere produkter leveres fra en og samme leverandør går det raskere å innhente pris og avtale levering. Vi gir deg prisestimat på råbygget.
  • Du får bedre kontroll på materialkostnader gjennom hele byggeprosjektet.
  • Du får raske svar på vanskelige spørsmål: Hunton tilbyr gratis rådgivning, mengdeberegner og gir deg et prisestimat.
  • Prosjektet ditt blir mer forutsigbart: Materialene leveres der du ønsker, til avtalt tid. Det gjør det mye enklere å detaljplanlegge prosjektet.
  • Det blir mindre avkapp og svinn på byggeplass. Konstruksjonen leveres kappet på mål. Det gir raskere montering og mindre avfall og svinn. Velges blåseisolering av trefiberisolasjon reduseres avkappet og svinn ytterligere.
  • Du får bygge med velprøvde og dokumenterte byggematerialer som beskytter bygget mot kulde, vind og lyd – og som håndterer det røffe våte nordiske klimaet svært godt.

 

Komplett beskrivelse av løsningen

Kort tid etter innsending av byggetegningen gir vi deg et estimat på mengde og pris. I tillegg oppgir vi løsningens klimafotavtrykk, brannverdier og U-verdi. Monteringstegninger for konstruksjonsdelene i vannfast papir følger med leveransen til byggeplass.

–  Våre beregninger gir også viktig informasjon når det skal kalkuleres inn andre byggematerialer. Tidligere har slike utregninger krevd avanserte tegninger, det er ikke tilfelle lenger. Er vi usikre på tegningene tar vi heller kontakt og sjekker, sier Odd-Vidar Andresen, salgssjef i Hunton Fiber.

Mange opplever det også som positivt å kunne innhente priser fra færre leverandører, både fordi det krever mindre administrasjon og ofte resulterer i bedre betingelser.

 

Perfekt løsning når det haster

Hunton Komplett er bygget opp gjennom data og erfaringer bygd opp gjennom flere år. Det gjør at beregningene treffer veldig godt. Alt rådgiverne i Hunton behøver er en plantegning og en snitt-tegning for å se høydene på veggene og arealet. Dermed kan det settes sammen en ferdig pris for hele konstruksjonen fra det innerste til det ytterste i tak, gulv og vegger.

Andresen fremhever at de til tider har gitt beregninger i løpet av noen få timer, særlig i prosjekter der byggmester har vært på hæla i prosjektet.

–  Hunton Komplett er bra for de som er flinke til å planlegge, og nesten uunnværlig for de som har dårlig tid og mye annet å gjøre. Vi kan forenkle mange av de kjedelige oppgavene slik at byggmester kan gjøre mer av de mer spennende oppgavene, sier Andresen.

Færre ledd å forholde seg til gir også mindre risiko for kostbare og kjedelige feil.

–  Spesielt på konstruksjon er det mange små detaljer som kan mistolkes når det går via flere ledd. Med en direkte dialog mellom byggeplass og oss forsvinner ikke viktig informasjon på veien, spesielt når tegningene kanskje endres underveis, sier Andresen.

Les mer om Hunton Komplett

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg med en estimert pris på ditt prosjekt. Vennligst vær oppmerksom på at alt salg går via byggevarehandel, velg derfor ditt foretrukne sted i skjemaet.

Vi ser frem til å høre fra deg!