Eventyrlig Oppussing

Hunton er stolt samarbeidspartner med Eventyrlig Oppussing på TV3 i nok en sesong. Gjennom høsten kan du følge Halvor Bakke og teamet hans mens de pusser opp hytter rundt om i Norge. Til oppussingen bruker de flere av trefibermaterialene fra Hunton.

Publisert: 12. september 2023    

Hunton er stolt samarbeidspartner med Eventyrlig Oppussing på TV3 i nok en sesong. Gjennom høsten kan du følge Halvor Bakke og teamet hans mens de pusser opp hytter rundt om i Norge. Til oppussingen bruker de flere av trefibermaterialene fra Hunton.

Om Eventyrlig Oppussing

Den 9. sesongen av Eventyrlig Oppussing har premiere torsdag 14. september kl. 21:30 på TV3. I åtte uker fremover kan vi følge interiørarkitekt Halvor Bakke og hans snekkerteam –  Ole Rosén-Lystrup, Gustav Brustad-Nilsen og Torkel Gjerset – når de jakter på oppussingsobjekter i norske hyttegrender.

Gjennom programmet vil de ta deg med til fantastiske steder på kryss og tvers av landet, fra Hvaler til Svalbard, fra strender til skog og fra fjord til fjell med utsikter som kan ta pusten fra deg. Alle hyttene har hver sine utfordringer som teamet gir seg ut på med smarte og kreative renovasjonsløsninger, tips og råd til oppussing og Halvor som topper det hele med lekkert interiørdesign. Her vil du få mye inspirasjon til egne prosjekter!

Tre er naturlig for gamle hytter

Selv om flotte, gamle hytter er sjarmerende, kan de være både kalde og trekkfulle. Ikke så rart med tanke på hvor mange forskjellige typer isolasjon som mest sannsynlig har vært benyttet opp gjennom hyttas mange leveår.

– Som regel ble gamle hytter bygget med diffusjonsåpne naturmaterialer i tre med sagmugg, flis og kuttspon. Blandes dette med diffusjonstette materialer på feil plass, kan det oppstå problemer, forklarer teknisk sjef i Hunton, Thomas Løkken.

Fuktegenskapene til trefiberisolasjon egner seg godt til å rehabilitere eldre konstruksjoner, der moderne krav til tetthet ofte er svært vanskelig å oppnå. Derfor er Hunton, med sine produkter i trefiber, en naturlig partner med Eventyrlig Oppussing.

Også i årets sesong vil Halvor Bakke og snekkergutta jobbe med Huntons produkter og vise seerne hvilke gode egenskaper disse produktene har.

Valgte byggematerialer fra Hunton

Hunton er en av markedets mest komplette byggevareprodusenter. Byggematerialene våre lages av tre og trefiber og kan brukes i gulv, vegger og tak.

Hunton Nativo® Trefiberisolasjon har ekstra gode lyddempende egenskaper og bidrar til et lavt klimafotavtrykk gjennom treets evne til lagring av karbon. Isolasjonen kan fås både som plater og innblåst isolasjon

Hunton Intello Dampbrems erstatter dampsperre (plastfolie) i alle typer isolerte og diffusjonsåpne bjelkelag, tak- og veggkonstruksjoner. Denne intelligente dampbremsen bidrar til en «pustende» konstruksjon, og sørger for at fukt kan tørke opp inne i rommet.

Hunton Vindtett er en diffusjonsåpen vindsperre basert på impregnert trefiber, som reduserer kuldebroer og har tilleggsisolerende egenskaper.

Hunton Silencio Trinnlydplate er en trefiberplate som gir ekstra god trinnlydsdemping. Platene har et stort bruksområde: kan benyttes med parkett, spon og heltre gulv – både på tunge dekker og trebjelkelag.

 

Programmets 9. sesong har premiere på TV3 torsdag 14. september kl. 21:30. Alle episodene blir lagt ut på VIAPLAY samme dag som premieren sendes på TV3 for de som ikke klarer å vente uke etter uke.

Foto: TMM Produksjon

Kontakt oss for gratis rådgivnings-skjema