Bygger for omsorg i Alstadhaug med Hunton Konstruksjon

Publisert: 13. november 2023    

I Alstahaug kommune i Sandnessjøen bygges 24 nye omsorgsleiligheter i prosjektet Prestegården Borettslag. Her kan beboerne bo sentralt behagelig og trygt når boligene skal stå klare i august 2024.

Prestegården Borettslag bygges på den gamle prestegårdstomten på Stamnes, med gjennomtenkte planløsninger og tilrettelagt for teknologiske velferdsløsninger. Hyggelige fellesområder inviterer til både rekreasjon og sosialt samvær, mens leilighetene gir rom for ro og hvile. Her skal livet leves godt.

Det nye bygget vil i hovedsak fremstå med samme uttrykk som den tidligere presteboligen, med et moderne tilbygg. Boligene blir i to etasjer med saltak, og vil harmonere i materialbruk, form og farge med omkringliggende trehusbebyggelse, og er nøye gjennomtenkt av arkitekten Griff Arkitektur.

Entreprenøren for prosjektet er Harald Nilsen, er svært fornøyd med leveransen fra Hunton.

– Vi har svært god erfaring med Hunton fra tidligere prosjekter og vet at de gir god oppfølging og raske svar. Samarbeidet med Hunton sparer oss for tid, samtidig som de har gode forslag og ikke minst løsninger, sier
Alf-Åge Bjørklund hos entreprenør
Harald Nilsen.

Hunton leverer Hunton Konstruksjon som inkluderer prosjektering i tillegg til bjelkelag, sperrer, limtre og innvendige bærevegger, samt konstruksjonsvirke til lydvegger.

Enkelt, effektivt og nøyaktig med Hunton Konstruksjon™
Hunton Konstruksjon™ leverer ferdige konstruksjonspakker til bygging av hus, hytter, garasjer og alle andre bygninger. Våre konstruktører tar seg av prosjekteringen.  Konstruksjonspakke, bjelkelag og takverk tegnes i samme 3D-modell, som gir minimalt med muligheter for feil. Det forenkler kontroll av tegningsunderlag før produksjon og skaper høy nøyaktighet og presisjon med minimalt til ingen avvik.

Hunton har sentral godkjenning for prosjektering av konstruksjonssikkerhet i tiltaksklasse 1 og 2, og all prosjektering blir gjennomført i henhold til gjeldende forskrifter samt Norsk Standard.