De aller fleste hytter i Norge er bygget i tre. Da fortjener hytta også trebaserte byggematerialer når den skal bygges ut eller pusses opp. All flis vi bruker i produksjonen kommer fra miljøsertifisert skogbruk, som betyr at skogen drives etter strenge regler. Trefiberisolasjon lagrer karbon gjennom hele livsløpet og bidrar derfor til en lavere klimabelastning. Den kan dessuten resirkuleres, og når den leveres til gjenvinning kan den sorteres som helt vanlig trevirke.

Familien Ingvild Flugstad Østberg renoverer hytta

Familien Ingvild Flugstad Østberg renoverer hytta

Gjennom vinteren 2019 planla skiløperen Ingvild Flugstad Østberg og resten av familien sitt nye hytteeventyr. Den nye hytta, idyllisk plassert langs med Mjøsas bredder, skulle erstatte den gamle. Etter å ha fått godkjent planene av kommunen startet rivning og oppbygging av en ny og moderne hytte den samme sommeren.

Les hyttebloggen her
Endret bruk av hytta = endret syn på oppussing?

Endret bruk av hytta = endret syn på oppussing?

Eksplosjonen i interesse for hytter vil ganske enkelt resultere i voldsom iver etter oppussing i året som kommer. Ettersom hyttene brukes både mer og oftere enn tidligere, vil vi anbefale alle som skal sette i gang å gå for tiltak som bidrar til økt komfort, mer behagelig hytteliv og reduserte fyringskostnader.

Les mer om...
2021 – hobbysnekkerens år på hytta?

2021 – hobbysnekkerens år på hytta?

2020 var året der interessen for hytter eksploderte. Korona-pandemien har både ført til at de som eide hytte fra før av begynte å bruke dem mer, samt at svært mange kjøpte seg hytte for å ha et sted der de kunne tilbringe ferier og fridager.

Les mer om...

Derfor er trefiberbaserte byggematerialer et smart valg

Byggematerialer av tre vet å gjøre nytte for seg, på måter som kommer både mennesker og kloden til gode.

Les hvorfor her

Visste du at grantreet har unike og klimavennlige egenskaper?

Grantrærne spiller en viktig rolle når byggenæringen skal bidra til å redusere klimagassutslippene.

Les hvordan her

Trehytter liker trematerialer

Skal du rehabilitere eller pusse opp hytta di som er bygget i trematerialer? God isolering og vindtetting er noe av det viktigste du kan gjøre for hytta! Velg de riktige materialene til akkurat din hytte.

Les hvordan her