Hunton sponser Sommerhytta på TV2

Våren 2019 sendes tredje sesong av det populære TV2-programmet Sommerhytta. Hunton er denne gangen hovedsponsor og stiller med Nativo® Trefiberisolasjon i tillegg til flere andre bærekraftige byggeløsninger.

Publisert: 6. mars 2019    

 

Om TV- programmet

Sommerhytta har premiere på TV2 mandag 11. mars og skal sendes i 40 episoder i ti uker fremover. Konseptet går ut på at fire deltakerpar skal konkurrere om å ferdigstille hver sin hytte ved hjelp av egeninnsats. Hver uke må de gjennom omfattende oppussing, konkurranser og inspirerende utfordringer både ute og inne. En ekspertjury bestående av interiørdesigner Aina Steen, Finn Schjøll «Blomster-Finn» og snekker Lars Fossum, skal sammen med hyttenaboene, vurdere deltakeres innsats og til slutt avgjøre hvem som går av med seieren og vinner hytta til odel og eie.

Blir godt kjent med trefiberisolasjon

Fire ganger i løpet av programserien skal deltakerne få jobbe med produkter fra Hunton. På to soverom, et kjøkken, en gang og entre samt i en utebod, skal innerveggene isoleres med trefiberisolasjon fra Hunton, Nativo® Trefiberisolasjon. Produktet er hovedsakelig basert på naturlig trefiber, har en utmerket varmelagringsevne og kan brukes både i vegg, gulv og tak.

I forbindelse med isololeringsjobben vil deltakerne også bli kjent med Hunton Intello Dampbrems. Intello erstatter tradisjonell dampsperre, og gir maks beskyttelse for alle typer isolasjon i tak, vegger, bjelkelag og gulv.

– Vi synes det er veldig stas å få vist frem de flotte produktene våre i byggeprosjektene på Sommerhytta. Vi håper programmet vil inspirere seerne til å bygge med bærekraftige tre- og trefiberbaserte produkter for moderne bygg, sier Anette Strømberg, marketingsjef i Hunton Norden.

Blir kjent med flere av Huntons produkter

Før deltakerne skal starte oppussingskonkurransen, vil det også være en del andre sponsede Hunton-produkter som allerede er ferdig montert i hyttene. Dette er Hunton Vindtett som er markedets ledende vindsperre til utvendig bruk i nybygg og ved rehabilitering. I tillegg vil det være Hunton Undertak som er laget av trefiberplater og kombinerer undertak og vindsperre i ett og samme produkt, og til slutt Nativo Trefiberisolasjon Innblåst i ytterveggene. Alle tre produktene, både Vindtett, Undertak og isolasjon, er laget hovedsakelig av trefiber.

Anbefalt av Kristher Kopperud

Hyttene som bygges til Sommerhytta ligger i Røsneskilen i Halden, og tomtefeltet eies faktisk av en av Huntons trefiberisolasjon-ambassadører, byggmester Kristher Kopperud. Det var hans ønske at hyttene skulle bygges med produkter fra Hunton.

Les mer om Kristher her: «Stormforelsket i trefiberisolasjon».

Dommere og programleder Sommerhytta 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Følgende produkter er brukt i Sommerhytta: