Offisiell åpning av nytt flismottak på Gjøvik

Tirsdag 16. april 2024 var en stor dag for oss i Hunton, hvor vi markerte den offisielle åpningen av vårt nye flismottak på Gjøvik.

Publisert: 17. april 2024    

Tirsdag 16. april inviterte Hunton til offisiell åpning av nytt flismottak. Gjøviks ordfører Anne Bjertnæs og kommunedirektør Kari Sollien var invitert, og åpningen ble behørig markert med snorklipping av ordføreren etterfulgt av en flott tale.

Dette «state-of-the-art»-anlegget representerer en betydelig investering for Hunton, i tråd med avtalen inngått med Gjøvik kommune. Lokale sagbruk rundt Gjøvik vil levere 100% PEFC-sertifisert flis etter JIT-prinsippet. Flismottaket er utstyrt med topp moderne utstyr fra anerkjente leverandører, med fokus på energieffektivitet og driftssikkerhet.

Tilstede under åpningen var Huntons styremedlemmer, ledergruppe og prosjektgruppen. Leverandørsiden var representert med Moelven.

Etableringen av nytt flismottak på egen eiendom innebærer at Hunton flytter ut av stranda i løpet av våren. Tomta på 27 mål, som fremover vil kalles Gjøvikstranda, planlegges nå å bli en park- og kulturarena for byen.

 

Relaterte produkter og artikler