Hunton Vindtett™ Plus

Hunton Vindtett™ Plus beskytter mot vind. Plus-serien består av ekstra robuste og stabile vindsperrer, utviklet for et værutsatt, nordisk klima. Platene er diffusjonsåpne, og ettersom de er laget av trefiber har hygroskopiske egenskaper, som betyr at den opptar og avgir fukt avhengig av luftens relative fuktighet.

Med Vindtett Plus blir tolags tetting unødvendig. De tykke platene er vindavstivende, dimensjonsstabile og UV-bestandige. Platene fås også med fals, som gir økte bruksområder ved varierende stenderbredde.

8 grunner til å velge vindsperre av trefiber

Bruk av trebaserte byggematerialer er bra for både miljø og bygg. Vindsperren Hunton Vindtett™ er laget av trefiber, er kortreist og har vært markedsledende siden 70-tallet.

Fremtidsrettede byggmestere velger Hunton Vindtett™

Byggmester Kristher Kopperud har i flere år anbefalt kundene sine byggematerialer i tre. Som vindsperre bruker han kun Hunton Vindtett Plus™ som er laget av trefiber og skapt for å håndtere det varierende og til tider krevende norske været.

Vindtett Plus™ gjør susen i både nytt og gammelt

Tømrer Fredrik Stebekk liker konstruksjoner i harmoni. Selv foretrekker han byggematerialer i tre, som trefiberisolasjon i kombinasjon med isolerende vindsperrer fra serien Hunton Vindtett Plus™.