Hunton Vindtett™ Plus

Hunton Vindtett™ Plus beskytter mot vind. Plus-serien består av ekstra robuste og stabile vindsperrer, utviklet for et værutsatt, nordisk klima. Platene er diffusjonsåpne, og ettersom de er laget av trefiber har de evnen til å håndtere kondens og redusere fuktskader.

Med Vindtett Plus blir tolags tetting unødvendig. De tykke platene er vindavstivende, dimensjonsstabile og UV-bestandige. Platene fås også med fals, som gir økte bruksområder ved varierende stenderbredde.

8 grunner til å velge vindsperre av trefiber

Bruk av trebaserte byggematerialer er bra for både miljø og bygg. Vindsperren Hunton Vindtett™ er laget av trefiber, er kortreist og har vært markedsledende siden 70-tallet.

Fremtidsrettede byggmestere velger Hunton Vindtett™

Byggmester Kristher Kopperud har i flere år anbefalt kundene sine byggematerialer i tre. Som vindsperre bruker han kun Hunton Vindtett Plus™ som er laget av trefiber og skapt for å håndtere det varierende og til tider krevende norske været.

Vindtett Plus™ gjør susen i både nytt og gammelt

Tømrer Fredrik Stebekk liker konstruksjoner i harmoni. Selv foretrekker han byggematerialer i tre, som trefiberisolasjon i kombinasjon med isolerende vindsperrer fra serien Hunton Vindtett Plus™.