Hunton Nativo® Trefiberisolasjon

Hunton Nativo® Trefiberisolasjon beskytter mot kulde. Isolasjonen består hovedsakelig av naturlig trefiber, og er behagelig å montere. Nativo® Trefiberisolasjon har hygroskopiske egenskaper, som betyr at den opptar og avgir fukt avhengig av luftens relative fuktighet. Samtidig gir trefiberens termiske masse god varmelagringskapasitet.

Trefiberisolasjon – perfekt til gamle trehus

På Singsaker i Trondheim har Ulrik Rendal AS totalrenovert et hus som krevde smarte isolasjonsløsninger med robuste materialer.

Etterisolering av eldre hus øker både komfort og verdi

Etterisolering av eldre hus har mange gevinster utover å redusere varmetap. Teknisk sjef i Hunton, Thomas Løkken, deler gode råd om hvilke hensyn som bør tas for å bevare husets opprinnelige stand.

Mange grunner til å velge trefiber­isolasjon

Materialvalgene som er viktige både for de som skal bygge, og de som skal bo.

«Vi trenger bare tre»

Huntons salg av trefiberisolasjon øker kraftig, og målet i år er vekst på ytterligere 50 prosent. Det vil skape flere arbeidsplasser for industrien i Innlandet.

Støtter bønder som velger tre

Gårdbrukere som slipper naturen inn i driftsbygningene kan søke Innovasjon Norge om rause tilskudd. Hunton kan gi råd om trebaserte materialer og trefiberisolasjon.

Trefiberisolasjon – Et enkelt valg

Flere og flere sverger til trefiberisolasjon når de bygger. Noen av grunnene er at tre er et naturlig og fornybart byggemateriale, og at du kan bygge en konstruksjon som «puster».