Hunton Nativo® Trefiberisolasjon

Hunton Nativo® Trefiberisolasjon beskytter mot kulde. Isolasjonen består hovedsakelig av naturlig trefiber, og vil verken klø eller irritere hud og luftveier under montering. Trefiber har hygroskopiske egenskaper, som enkelt forklart betyr at det håndterer fukt og reduserer kondensskader i et bygg. Samtidig gjør trefiberets termiske masse isolasjonen i stand til å lagre varme, og avgi varme over tid. Slik bidrar trefiberisolasjon til stabile innetemperaturer- selv ved temperatursvingninger utendørs – og et sunt og godt inneklima.

Trefiberisolasjon – perfekt til gamle trehus

På Singsaker i Trondheim har Ulrik Rendal AS totalrenovert et hus som krevde smarte isolasjonsløsninger med robuste materialer basert på naturlige råstoffer.

Etterisolering av eldre hus øker både komfort og verdi

Etterisolering av eldre hus har mange gevinster utover å redusere varmetap. Teknisk sjef i Hunton, Thomas Løkken, deler gode råd om hvilke hensyn som bør tas for å bevare husets opprinnelige stand.

10 grunner til å velge trefiber­isolasjon

Materialvalgene som er viktige både for de som skal bygge, og de som skal bo.

«Vi trenger bare tre»

I 2019 økte Huntons salg av trefiberisolasjon med 70 prosent, og målet i år er vekst på ytterligere 50 prosent. Det vil skape flere arbeidsplasser for den bærekraftige industrien i Innlandet.

Støtter bønder som velger tre

Gårdbrukere som slipper naturen inn i driftsbygningene kan søke om rause tilskudd. Huntons eksperter kan hjelpe de som velger trebaserte materialer og trefiberisolasjon.

Trefiberisolasjon: Et enkelt valg

Flere og flere sverger til trefiberisolasjon når de bygger. Noen av grunnene er boliger som «puster», et godt inneklima og fornybare byggematerialer.