Mange gode grunner til å isolere med trefiber

Det er ikke så ofte vi bygger nytt eller rehabiliterer en eldre bolig. Desto viktigere er det at vi gjør gode valg!

Trefiberisolasjon fra Hunton har mange gode egenskaper som vi synes flere burde få vite om. Vår trefiberisolasjon heter Hunton Nativo®  og produseres av flis fra norsk granskog, en råvare som er både kortreist og fornybar. Isolasjonen opptar og avgir fukt i takt med luftens relative fuktighet, samtidig som den har gode termiske egenskaper. Med trefiberisolasjon blir bygget solid samtidig som det tar hensyn til miljøet.

 

 

Isoler med trefiber mot støy

Plaget av punkrock eller annen støy? Det finnes mange gode grunner til å isolere. Garasjebandet Hageslange, for eksempel. Prøv trefiberisolasjon fra Hunton neste gang du skal isolere noe nytt eller etterisolere noe gammelt.

Gambas pil pil eller pata negra?

Med lavere strømregning kan du kanskje ha råd til begge deler? Det finnes mange gode grunner til å isolere. Prøv trefiberisolasjon neste gang du skal isolere noe nytt eller etterisolere noe gammelt.

Skrekken med trekken

Kjenner du litt på den? Det finnes mange gode grunner til å isolere. Prøv trefiberisolasjon neste gang du skal isolere noe nytt eller etterisolere noe gammelt.

Å skape et hjem

Arkitekt Eskild Andersen og samboer Rikke Marie Kvaale fant et drømmehus fra sekstitallet på Oslos beste vestkant. Nå totalrehabiliterer de hele boligen – og ønsker å ta bærekraftige valg.

Tømrermesteren i Trehusbyen

Eiendommen i Risør hadde stått lenge til salgs – og det vesle huset trengte åpenbart kjærlighet. Så kom tømrermester Lars Fossum forbi.

Rivnings-objektet som ikke ville bli revet

Delbekk husmannsplass var en gang i tiden et av de mest moderne husene i området, men etter å ha stått tomt i flere tiår, ble det kjent som “Spøkelseshuset” blant de lokale på Nes. Det ville Christoffer Hønsen og Karin Axelsen gjøre noe med.

Å flytte inn i et kulturminne

Villa Grønvold i Nord-Odal er et kulturminne i norsk arkitekturhistorie. Peder og Elly Mari Rist Skeistrand vil nå restaurere det til sin opprinnelige stand – og flytte inn.

Å finne roen

Heidi Bragerhaug og Thomas Bråten hadde travle arbeidsdager og et hektisk småbarnsliv i Oslo. Så bestemte de seg for å tegne sitt eget hus og flytte til Valdres.

Etterisolering av eldre hus øker både komfort og verdi

Etterisolering av eldre hus har mange gevinster utover å redusere varmetap. Teknisk sjef i Hunton, Thomas Løkken, deler gode råd om hvilke hensyn som bør tas for å bevare husets opprinnelige stand.