Mange gode grunner til å isolere

Det er ikke så ofte vi bygger nytt eller rehabiliterer en eldre bolig. Desto viktigere er det at vi gjør gode valg!

Trefiberisolasjon fra Hunton har mange gode egenskaper som vi synes flere burde få vite om. Vår trefiberisolasjon heter Hunton Nativo®  og produseres av flis fra norsk granskog, en råvare som er både kortreist og fornybar. Isolasjonen opptar og avgir fukt i takt med luftens relative fuktighet, samtidig som den har gode termiske egenskaper. Med trefiberisolasjon blir bygget solid samtidig som det tar hensyn til miljøet.

 

 

Gambas pil pil eller pata negra?

Med lavere strømregning kan du kanskje ha råd til begge deler? Det finnes mange gode grunner til å isolere. Prøv trefiberisolasjon neste gang du skal isolere noe nytt eller etterisolere noe gammelt.

Skrekken med trekken

Kjenner du litt på den? Det finnes mange gode grunner til å isolere. Prøv trefiberisolasjon neste gang du skal isolere noe nytt eller etterisolere noe gammelt.

Rivnings-objektet som ikke ville bli revet

Delbekk husmannsplass var en gang i tiden et av de mest moderne husene i området, men etter å ha stått tomt i flere tiår, ble det kjent som “Spøkelseshuset” blant de lokale på Nes. Det ville Christoffer Hønsen og Karin Axelsen gjøre noe med.

Tømrermesteren i Trehusbyen

Eiendommen i Risør hadde stått lenge til salgs – og det vesle huset trengte åpenbart kjærlighet. Så kom tømrermester Lars Fossum forbi.

Riktig etterisolering

Etterisolering gir lavere energiutgifter og bedre bokomfort i eldre boliger. Det kan være smart å ta utgangspunkt i hvordan boligen er bygget og hvilke materialer som er benyttet. Tiltakene som planlegges bør spille på lag med hvordan boligen fungerer. Her gir vi deg råd om hvilke tiltak og materialer du bør velge.

Trefiberisolasjon – Et enkelt valg

Flere og flere sverger til trefiberisolasjon når de bygger. Noen av grunnene er at tre er et naturlig og fornybart byggemateriale, og at du kan bygge en konstruksjon som «puster».

Etterisolering av eldre hus øker både komfort og verdi

Etterisolering av eldre hus har mange gevinster utover å redusere varmetap. Teknisk sjef i Hunton, Thomas Løkken, deler gode råd om hvilke hensyn som bør tas for å bevare husets opprinnelige stand.

Mange grunner til å velge trefiber­isolasjon

Materialvalgene som er viktige både for de som skal bygge, og de som skal bo.